SMS lån som beviljar alla – 12 lån med hög beviljandegrad

I följande artikel har vi sammanställt de lån som är enklast att få beviljade. Vi har valt ut de långivare som enligt statistiken godkänner och beviljar flest personer. Här listar vi allt ifrån SMS-lån, blancolån till kontokrediter som du kan få trots betalningsanmärkningar, dåligt kreditbetyg eller att du saknar jobb. Var noga med att aldrig låna mer pengar än du har möjlighet att betala tillbaka då en av nackdelarna med lån som har hög beviljandegrad är att de medför höga avgifter och räntor.

Vad är ett lån med hög beviljandegrad?

Ett lån med hög beviljandegrad beskrivs oftast som ett lån, vanligtvis sms-lån, snabblån eller mikrolån, där den övervägande delen av de inkomna ansökningarna också godkänns. Den höga beviljandegraden beror oftast på att långivarens grundkrav är låga och att deras kreditbedömning är relativt generös.

SMS lån som beviljar alla – merparten utan UC

Att söka ett SMS lån som beviljar alla kan vara en utmaning. Även om det inte finns några garantier för att du kommer att få din ansökan godkänd, finns det sätt att öka dina chanser. Genom att välja en långivare som har lägre krav på inkomst, ålder eller andra faktorer kan du öka dina möjligheter till att få ett lån beviljat. Många söker efter ett ”garanterat lån” som alltid beviljas, även om man har skulder eller betalningsanmärkningar. Men genom att välja att ansöka om lån utan UC, t.ex Bisnode (Dun & Bradstreet) och Creditsafe, kan du öka din beviljandegrad. Det är viktigt att undersöka olika lånealternativ och välja den som passar dig bäst.

Vilken långivare beviljar flest SMS-lån?

Att få beviljat ett SMS-lån ökar markant om du utnyttjar en jämförelsesida såsom exempelvis Enklare eller Sambla för dina lånebehov. Genom Enklare erbjuds en jämförelse mellan 38 olika kreditgivare, medan Sambla stoltserar med över 40 långivare i sitt utbud. Följaktligen ökar sannolikheten avsevärt att någon av dessa långivare kommer att godkänna din låneansökan, och därmed kan du upptäcka kreditmöjligheter som nästan alla blir godkända för.

Vilka SMS-lån har hög beviljandegrad trots låg kreditvärdighet?

Många finansiella institutioner är benägna att godkänna lån även om din kreditvärdighet inte är stark, såsom Lumify. Lumify tillhandahåller lån upp till 70 000 kr och utnyttjar Creditsafe för kreditbedömningar. Om du vill jämföra fler alternativ kan du överväga att använda en tjänst som exempelvis Sambla. Daypay utgör ytterligare en långivare där dina utsikter att få låneansökan beviljad är goda, även med en svag kreditvärdighet.

Grundläggande kriterier för SMS lån som beviljar så gott som alla

Samtliga långivare har grundläggande kriterier. Dessa kriterier innefattar:

 • Åldersgräns: Personen i fråga måste ha uppnått minst 18 års ålder.
 • Folkbokföring: Den som ansöker om lånet måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Personnummer: Lånesökanden bör inneha ett svenskt personnummer.
 • Kronofogdeskulder: Individen kan ej ha någon aktiv skuld hos Kronofogdemyndigheten.

Utöver dessa grundläggande krav kan varje långivare ha sina egna specifika villkor. Det är därför av stor vikt att du noggrant undersöker dessa hos respektive långivare innan du inkommer med din låneansökan.

Så ansöker du om ett lån som beviljar nästan alla

 1. Välj en av långivarna från listan; vi har sammanställt dem med högsta beviljandegrad.
 2. Välj önskad lånesumma samt löptid. Granska noggrant villkor, räntor och eventuella avgifter som är förknippade med långivaren. Försäkra dig om att du kan återbetala lånet i tid.
 3. Signera ansökan med BankID.
 4. Skicka in låneansökan och invänta beslut om godkännande.
 5. Motta pengarna på ditt bankkonto, vanligtvis inom samma dag.

Se till att jämföra långivare med hög beviljandegrad

Om du söker efter ett SMS-lån som beviljas för alla är det viktigt att jämföra långivare innan du väljer ett lån, oberoende av om beviljandegraden är hög eller ej. Genom att jämföra lån kan du ofta få bättre villkor och ränta, samtidigt som du får möjligheten att hitta ett lån som bättre harmoniserar med dina val.

Vid jämförelsen av långivare är det viktigt att du fokuserar på den effektiva räntan, eftersom den utgör den övergripande kostnaden för ditt lån.

Högst beviljandegrad för olika typer av låneformer

Snabblån med högsta beviljandegrad

Ferratum och Northmill Bank är två långivare som ofta uppvisar mycket hög beviljandegrad, vilket innebär att chansen att låna pengar snabbt utan avslag är stor. Ferratum godkänner lån med upp till 6 betalningsanmärkningar. Northmill Bank godkänner även de betalningsanmärkningar och har inte specificerat någon exakt siffra.

Blancolån med högsta beviljandegrad

Blancolångivaren Lånekoll har enligt vår statistik den högsta beviljandegraden. Lånekoll erbjuder lån från mellan 20 000 och 600 000 kr med en ränta från 2,95%. Strax därefter kommer Enklare.

Låneförmedlare med högsta beviljandegrad

Enligt vår senaste statistik är Sambla den låneförmedlare som har högst beviljandegrad. Sambla samarbetar med 40 långivare och erbjuder lån upp till 600 000 kr.

Kontokredit med hög beviljandegrad

Northmill Bank utmärker sig som en av de långivare som har högst beviljandegrad när det gäller kontokrediter. Hos Northmill kan du låna upp till 50 000 kr, och de godkänner betalningsanmärkningar.

Så kan du öka din beviljandegrad

Förbättra din kreditvärdighet

Vid en låneansökan görs en kreditupplysning för att granska din ekonomiska situation, eventuella skulder och betalningsanmärkningar. Du kan förbättra din kreditvärdighet genom att öka din inkomst, betala av skulder eller exempelvis avsluta kreditkort.

Välj en lägre lånesumma

Ju högre belopp du vill låna, desto större risk finns det att du nekas. Genom att välja en lägre lånesumma ökar du chansen att få ditt lån beviljat.

Vanliga skäl till att låneansökan avslås

Det finns många orsaker till att man kan nekas ett lån. Även om en långivare beviljar de flesta ansökningar, kan vissa skäl leda till att du nekas. Om du har problem med att bli beviljad ett lån, kontrollera vår lista över vanliga anledningar här.

 • Låg eller ingen inkomst. Om du vill ta ett lån med låg inkomst (eller till och med ingen inkomst) kan det resultera i att du nekas. Vissa långivare kräver även att du har en fast anställning. Kom ihåg att i en kreditupplysning syns endast din deklarerade inkomst från föregående år. Överväg möjligheten att skaffa dig ett extrajobb.
 • Befintliga skulder. Om du har befintliga skulder kan det ofta leda till att du nekas större privatlån. Du kan dock låna en mindre summa från långivare som godkänner skulder. Om du vill ta ett större privatlån kan du behöva överväga ett lån med säkerhet, där du ansöker tillsammans med någon annan eller har en insats för lånet.
 • Betalningsanmärkningar. Om du har betalningsanmärkningar finns det fortfarande möjlighet att bli beviljad ett SMS-lån hos vissa långivare, men du kan bli nekad hos låneföretag som inte accepterar anmärkningar.

Sysselsättning och anställningsformer som minskar beviljandegraden

Pension

Vissa långivare accepterar inte pension som inkomstkälla, särskilt om man har en låg pension. Dock finns det långivare som godkänner pension som inkomst.

Egenföretagare

Egenföretagare kan ibland ha en något mindre stabil inkomst, vilket kan leda till att man nekas lån. Det förekommer även långivare som överhuvudtaget inte godkänner egenföretagare som låntagare, medan andra långivare accepterar företagare.

Föräldraledighet

Föräldraledighet kan också vara en anledning till nekande av lån, beroende på om långivaren kräver fast anställning eller inte.

Sjukpenning

Sjukpenning kan innebära en låg inkomst och accepteras inte av alla långivare, men det finns ett flertal långivare som godkänner sjukpenning som inkomst.

Risker och nackdelar med ett lån med hög beviljandegrad

 • Höga avgifter och räntor är vanligt hos många långivare som ställer låga krav på låntagare.
 • När du ingår ett avtal och sedan inte kan betala tillbaka lånet, riskerar du att drabbas av förseningsavgifter, skulder och betalningsanmärkningar. I värsta fall kan detta leda till utmätning.
 • Många mindre lån är av typen högkostnadskrediter. Detta är ett nytt begrepp avseende lån med en nominell ränta som överstiger Riksbankens referensränta med mer än 30%. Denna uppdatering infördes i konsumentkreditlagen den 1 september 2018.

Så jämför vi och recenserar långivare

Vi undersöker en mängd olika aspekter när vi går igenom och jämför olika långivare. Några av faktorerna vi granskar ingående är:

 • Kontrollerar att långivaren har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva utlåning.
 • Gällande räntor.
 • Hur de finstilta villkoren ser ut.
 • Olika avgifter som förekommer.
 • Längden på återbetalningstiderna.
 • Erfarenheter som andra låntagare har delat med sig av, exempelvis på forum online.
 • Recensioner på sidor som Trustpilot, Google och Facebook.

Vanliga frågor om SMS lån som beviljar alla

 • Finns det SMS-lån som beviljar alla?

  Nej, det finns inga SMS-lån eller någon annan låneform där alla ansökningar godkänns automatiskt. Dock finns det långivare med hög beviljandegrad som godkänner en stor andel av de inkomna ansökningarna. Du hittar alla långivare med hög beviljandegrad i vår lista längst upp.

 • Hur kan jag öka mina chanser att få ett godkänt lån?

  Det är möjligt att öka dina chanser att få lånet beviljat, exempelvis genom att ha en medsökande eller minska det belopp du vill låna. Tips och råd om hur du kan förbättra dina möjligheter att få lånet beviljat hittar du tidigare i artikeln.

 • Hur mycket kan jag låna med låg kreditvärdighet?

  Hur mycket pengar man kan få låna beror helt på ens inkomst, kreditvärdighet, eventuella betalningsanmärkningar och andra faktorer. Vi har tyvärr inte möjlighet att säga exakt hur mycket du får låna, eftersom det helt och hållet är upp till den långivare du väljer.