Lendo

Genom Lendo så kan du och ditt företag ansöka om företagslån och få erbjudanden från flera banker och långivare. Det är möjligt på grund av att Lendo samarbetar med flera banker och långivare. På så vis ökar du möjligheten att få ett så fördelaktigt företagslån som möjligt – på grund av att erbjudandena kommer skilja sig mellan olika långivare.

Få flera erbjudanden om företagslån genom Lendo

Det kan vara svårt att jämföra mellan olika låneförmedlare på egen hand, samt att risken då finns att det tas fler kreditupplysningar på dig och ditt företag. Det kan även variera hur långivaren väljer att presentera sitt erbjudande. Men på Lendo blir allt betydligt smidigare.

Ansöker du om företagslån genom Lendo så får du direkt en tydlig bild över totalkostnaden som de olika långivarna erbjuder, samt om det är ett krav på borgensman eller inte.

Enkel process att ansöka om företagslån via Lendo

Det är en väldigt simpel process för dig att ansöka om företagslån genom Lendo, det är bara att följa följande tre steg:

Fyll i din ansökan på Lendos webbplats. Detta tar ungefär en minut att göra.
Sen jämför du erbjudanden från upp till 17 olika långivare som Lendo samarbetar med.

I lugn och ro kan du sedan värdera de olika erbjudandena och välja det företagslån som passar dig och ditt företag bäst.

Vilken ränta erbjuder Lendo på företagslån?

I och med att Lendo samarbetar med upp till 17 banker och långivare så varierar räntan mellan de olika långivarna.

Varje långivare utvärderar ditt företags ansökan och den ränta som du blir erbjuden baseras på kreditvärdigheten och förmågan att betala tillbaka på lånet. Så räntan bestäms inte av Lendo, utan av deras samarbetspartners som du indirekt tar företagslånet av.

En av de största fördelarna med Lendo är att när du ansöker om företagslån så presenteras du erbjudanden från flertalet banker och långivare där du enkelt kan jämföra och se vilken ränta som är bäst på ditt företagslån.

Frågor och svar om Lendo

Hur stort företagslån kan man ta hos Lendo?
Lendo erbjuder företagslån på upp till 2 miljoner kronor med en löptid, återbetalningsperiod, på högst fem år.

Vilka företag kan ta företagslån hos Lendo?
Företagstyper som kan ansöka om företagslån är: Enskild firma, Aktiebolag, Kommanditbolag och Handelsbolag.

Finns det krav för att ta företagslån via Lendo?
För att ha möjlighet att göra en ansökan och få företagslån genom Lendo så behöver du ha registrerat företagengagemang på företaget du söker lån till, vanliga typer av företagsengagemang är styrelsemedlem eller VD.

Företaget måste även vara registrerat i Sverige och vara aktivt vid stunden för din ansökan.

Hur fort betalas mitt företagslån ut?
I och med att kan bli erbjuden lån från upp till 17 långivare så varierar utbetalningstiden baserat på vilken aktör du väljer att gå vidare med gällande ditt företagslån.