Capcito

Med Capcito så behöver du verkligen inte krångla till det när du ska ansöka om företagslån. De har en väldigt enkel process som du kan testa redan nu. Men vi kan berätta lite om hur det går till.

Snabb och effektiv ansökan om företagslån genom Capcito

1. På bara ett par minuter så får du en gratisoffert på vad ett företagslån för ditt företag kan erbjuda. Allt du behöver göra är att svara på ett par frågor om ditt företag för att Capcito ska få kännedom om er. Ni har även möjligheten att koppla ert affärssystem till Capcito för att få ett ännu bättre erbjudande på ert potentiella företagslån.

2. Capcito säger själva att du som låntagare av ett företagslån ska säga hejdå till dåliga villkor, krångliga krav och bindningstider som aldrig tycks löpa ut. Med deras smarta teknik och realtidsdata så kan även ditt ditt företag, om ni haft historiskt svaga resultat, ändå få tillgång till ett företagslån.

3. Inom 24 timmar så sker utbetalning förutsatt att din ansökan om företagslån är godkänd.

4. Amortering av företagslån genom Capcito sker varje vecka, något som sänker ert lån snabbare, men även era räntekostnader. Självklart är det även möjligt att betala tillbaka lånet tidigare än avtalat utan någon extra kostnad.

Villkor för företagslån genom Capcito

Det finns en del krav för att kunna ansöka om företagslån hos Capcito som kan vara bra att känna till inför en eventuell ansökan:

Det enda du betalar för ert företagslån är räntan, i övrigt tillkommer inte några extra kostnader eller dolda avgifter som uppläggningsavgift eller avikostnad.
Den högsta löptiden (återbetalningstiden) för företagslån hos Capcito är 48 månader (det vill säga fyra år).
Att lösa företagslånet i förtid kostar inget extra.
Lånet återbetalas till Capcito varje vecka vilket medför en totalt sett lägre räntekostnad.
För att ansöka om företagslån från Capcito krävs det att företaget ska ha funnits i minst 4 månader, samt ej ha skuldsaldo hos Kronofogden och att det finns en fysisk person som kan gå in som borgensman.

Prisexempel av företagslån genom Capcito

  • Lånar du 50 000 SEK med en lånetid på 48 månader år blir din ungefärliga veckokostnad 317 SEK
  • Lånar du 150 000 SEK med en lånetid på 36 månader blir din ungefärliga veckokostnad 1188 SEK
  • Lånar du 1,5 miljoner SEK med en lånetid på 1 år blir din ungefärliga veckokostnad 31 037 SEK
  • Lånar du 2 miljoner SEK med en lånetid på 48 månader år blir din ungefärliga veckokostnad 12 699
    SEK

Frågor och svar om Capcito

Måste det finnas borgensman för att ansöka om företagslån?
Ja, det är ett av kraven som Capcito har – att det måste finnas en fysisk person som kan teckna en borgensförbindelse och således träda in som borgensman. Denne person blir då ansvarig för lånet i de fall företaget ej har möjlighet att återbetala sitt företagslån.

Kan jag få en offert på ett företagslån?
Det är väldigt enkelt att få en offert och bilda dig en uppfattning om vad ett företagslån genom Capcito kan innebära.

För att få ett erbjudande ställer Capcito dig och ditt företag några frågor för att lära känna ditt företag lite mer. Därefter analyserar de er ekonomi och försäljning och tar fram ett erbjudande på bara några minuter.