Krea

Förslag på företagslån genom Krea – så går det till

Krea har en väldigt modern process för hur du ansöker om företagslån och de använder sig av en egenskapad lånekalkylator, eller låneindikator. Där fyller du i hur mycket du vill låna. Och du kan ange en exakt siffra på det företagslån du behöver ta, vilket inte är möjligt hos alla låneförmedlare.

Efter du fyllt i önskad lånesumma så får du ange vad syftet är med ditt lån. Syftet kan vara bland annat:

  • Köp av annat företag
  • Inköp av varulager
  • Finansiering till nya projekt inom företaget
  • Uppstart av nytt företag och verksamhet
  • …och mycket mer

Detta ger Krea en bättre förståelse för företags syfte med att ansöka om ett företagslån.

Efter du angivit syfte så fyller du i företagsnamnet eller organisationsnumret och identifierar dig smidigt och enkelt med BankID. Det ska också sägas att du inte binder upp dig till någonting i samband med att du använder låneindikatorn, det sker heller inte någon kreditupplysning i detta steg.

Du kan sedan komplettera med ytterligare uppgifter om ditt företag. Krea är sammankopplat med flera banker och bokföringssystem för enkel integration mot ert företag. Men det är helt upp till dig vilken information du vill addera – Krea i sin tur kan dela informationen om det hjälper ditt företag att få ett bättre företagslån.

Inom 48 timmar kommer du att bli erbjuden förslag från flera banker och långivare. På så vis kan du själv i lugn och ro se över vilket erbjudande om företagslån som passar dig och ditt företag bäst.

Fördelar med att söka företagslån hos Krea

Krea är en låneförmedlare som samarbetar med flrea banker och långivare. Och det finns en del fördelar för dig att ansöka om lån hos en låneförmedlare än att själv gå till enskilda långivare eller er vanliga företagsbank. Några av fördelarna är:

Genom att ansöka via en låneförmedlare som Krea så utsätter du bankerna och långivarna för konkurrens och de måste tävla om att erbjuda dig bäst villkor på företagslånet så att du väljer dom.
Med fördel kan du ansöka om företagslån hos Krea innan du kontaktar din företagsbank för att se vad de har att erbjuda. På så vis har du flera förslag i ryggen och har möjlighet att trycka på din företagsbank att erbjuda bättre villkor.

När du jämför genom en låneförmedlare så presenteras kostnader och övrig information transparent så att det ska bli enkelt för dig att jämföra. Går du till enskilda långivare så kommer de presentera sitt erbjudande på ett visst vis, något som skiljer sig mellan de olika långivarna.