Fedelta

Fedelta erbjuder ditt företag ett flexibelt företagslån utefter ert behov. Att skicka in en ansökan om företagslån är kostnadsfritt och du binder dig heller inte till något avtal genom att skicka en ansökan.

Ansök om lån till ditt företag genom Fedelta

Fedelta har en digital process för att skicka in en låneansökan och i stegen nedan ser du hur du gör för att snabbt och effektivt ansöka om ett företagslån.

Capcito är snabba, hjälpsamma och lätta att samarbeta med. Det är guld värt att kunna sälja våra fakturor via dem för att hålla uppe vår likviditet.

Lånebelopp och löptid (återbetalningstid)

Det minsta belopp du kan ansöka om när du söker företagslån är 25 000 SEK och den högsta summan är så hög som 1 000 000 SEK. Tiden för återbetalningen är mellan ett halvår (6 månader) upp till tre år (36 månader).

Besked

Efter det att du skickat in din ansökan om företagslån så undersöker Fedelta ekonomin hos ditt företag och i vissa fall även företagets företrädare. Detta görs genom en kreditbedömning genom UC.

Allt som oftast så duger de uppgifter du anger i ansökan om lånet, i annat fall blir du kontaktad av Fedelta för att komplettera med mer information.

Utbetalning av företagslån från Fedelta

Blir din låneansökan godkänd så betalas ditt företagslån ut direkt, i de allra flesta fall så sker det inom 24 timmar.

Ränta på företagslån hos Fedelta

I skrivande stund är den erbjuder Fedelta en månadsränta på ditt företagslån på så lågt som 0,74%. Men den faktiska räntan du får fastställs efter att du inkommit med din låneansökan.

På Fedeltas webbplats kan du enkelt använda deras kalkylator för att själv räkna på ditt företagslån. Där visas kostnaden helt transparent där de anger vad som är amortering och vad som är en månadsavgift på ditt företagslån.

Vilka är Fedelta?

Fedelta är grundat av Micael Wikander och är ett företag som är sprunget ur företagets företrädare själva har drivit företag och vet vilket engagemang och driv som krävs för att ta sig till toppen.

Fedelta skapades för att hjälpa dig som driver företag att utveckla din affär och verksamhet. Därför hjälper de dig och ditt företag med företagslån som kan se till att du når nya höjder.

Frågor och svar om Fedelta

Kan jag lösa ut företagslånet i förtid?
Ja, det är kostnadsfritt att lösa ert företagslån genom Fedelta i förtid.

Hur stort företagslån kan jag ta genom Fedelta?
Fedelta erbjuder upp till 1 miljon kronor i företagslån. Du kan låna så lite som 25 000 SEK.

Vilka löptider erbjuder Fedelta?
Den kortaste löptiden är 6 månader och den längsta löptiden är på 36 månader, det vill säga tre år. Det ska dock sägas att du kan betala tillbaka företagslånet tidigare utan extra avgifter.